fbpx

Als patronen niet doorbroken worden, dan gaat het team op dezelfde voet verder…

Er zijn snelle mogelijkheden om het functioneren van jouw team een boost te geven. 

Hoe fijn zou het zijn als iemand anders dan jij, zou zeggen welk gedrag het team laat zien. Het team wordt aan het denken gezet en zal bij voldoende herhaling en motivatie, ander gedrag gaan inzetten.

Vanuit het open werkklimaat dat ik neerzet, zal het vertrouwen en het gevoel van veiligheid groeien waardoor het team en de teamleider weer zichzelf durven te zijn en fouten durven te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Laat mij je helpen!

Als teamcoach bekleed ik een andere positie ten opzichte van jouw team. Ik ben neutraal en onafhankelijk. Hierdoor haal ik waarschijnlijk ook andere resultaten dan jij als teamleider. Team functioneren is in de maatschappij een onderschat goed, het inhuren van een teamcoach laat zien dat jij goed zorgt voor jouw team!

Om die reden heb ik iets voor je. Voor slechts €199,- bied ik een teamobservatie aan.

Waarschijnlijk weet jij al heel lang waar de schoen wringt, maar ben je niet meer in de positie om dit bespreekbaar te maken. Vanuit mijn neutrale rol, weet ik hier raad mee.

Karlijn is enorm gedreven en vast van plan de kern van een coachvraag te pakken te krijgen. Karlijn is rustig, luistert goed en is steeds in staat verdiepende vragen te stellen. Ze brengt graag reflectie en gesprek op gang en weet eigenaarschap bij teams terug te leggen. Ook aan humor ontbreekt het niet bij Karlijn. Ze heeft de skills die een professionele coach hoort te hebben en daarnaast is Karlijn gewoon een heel prettig persoon.
– Femke de Jong

Hoe een team observatie er uit ziet…

Je bent teamleider van een team waarbij de communicatie en de samenwerking stroef verloopt. Je hebt vaak gepoogd de sfeer en de kwaliteit in dit team te verbeteren, maar steeds zonder resultaat.

Je bent benieuwd wat een expert op het gebied van teamontwikkeling & groepsdynamica ziet tijdens een observatie, omdat het tijd wordt dat bepaalde patronen worden (h)erkend en doorbroken, zodat het team kan gaan exploreren met nieuw gedrag.

Ik, als teamcoach zijnde, zal een teamoverleg bijwonen en zal nadien het geobserveerde terug koppelen.

Waarschijnlijk weet jij al heel lang waar de schoen wringt, maar ben je niet meer in de positie om dit op een effectieve manier bespreekbaar te maken. Ik weet hier, vanuit mijn neutrale rol, raad mee.

Karlijn is een fijn en toegankelijk persoon die de door de juiste vragen te stellen, individuen aan het denken zet. Ze kan zonder oordelen samenvatten en regie pakken wanneer dit nodig is. Ze doet dit door steeds bij het team te checken wat wenselijk is. Karlijn zet aan tot reflectie waarbij de eigen regie behouden blijft.
– Wieske Hof

Vraag hier je team observatie aan

Een teamobservatie is op basis van uitnodiging of intake. Ben jij teamleider en denk je dat een ´Team Observatie´ helpend kan zijn voor het functioneren van jouw team? Stuur mij dan een berichtje.

 Ik werk alleen samen met teamleiders die beschikken over reflecterend vermogen en bereid zijn om te investeren in zichzelf en het team. Vul onderstaand contact formulier in, dan neem ik binnen 7 dagen contact met je op.

11 + 12 =