fbpx

Ondanks de hectiek en de uitdagende teamdynamieken tijdens je werk, weet je moeiteloos te dealen met moeilijke situaties die worden veroorzaakt door het MT, door je team en door jezelf.

Dat is het resultaat als je met mij gaat werken.

 

 

 

Klinkt wel goed hè?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Dit is voor jou als je directeur, schoolleider, manager, teamleider, afdelingshoofd, coördinator of senior bent en werkzaam bent in de zorg of in het onderwijs.

Herken je dit…

9

Je ervaart een hoge werkdruk en wil het graag goed doen voor iedereen.

9

Je vindt het soms spannend om impopulaire beslissingen te moeten nemen die betrekking hebben op het MT of op je team.

9

Je bent geneigd je te verantwoorden en verdedigen ten opzichte van het MT of je team en je doet hard je best om geen fouten te maken.

9

Je merkt dat je op je tenen en soms ook op je tandvlees.

9

Je voelt je verantwoordelijk voor de sfeer, maar je krijgt er lastig grip op.

9

Je tijd gaat vooral uit naar adhoc zaken en je zou graag meer tijd steken in zaken waar je energie van krijgt, zodat je weer kunt werken vanuit rust & met passie.

9

Je weet dat je niet de enige leider bent die te maken heeft met uitdagende teamdynamieken, maar het voelt soms wel eenzaam. 

"

IS THIS YOU AS WELL?

s

Dit zijn uitdagingen voor je...

Je merkt dat je steeds achter de feiten aanloopt en dat geeft -te vaak- een onvervuld gevoel. In je hoofd is het onrustig en je voelt je gefrustreerd omdat zaken steeds anders lopen dan je hoopt. Aan de oppervlakte lijkt het alsof het aan het MT ligt of aan het team dat je aanstuurt, en ergens klopt dit ook. Maar diep van binnen weet je dat je zelf ook veel invloed hebt om te komen tot meer werkgeluk.

 

w

En je verlangt hiernaar...

Momenten waarop je weer kunt genieten van je werk en trots bent op jezelf. Je verlangt naar meer tevredenheid in en tijdens je werk. Innerlijke rust en sereniteit. Een vervuld gevoel aan het einde van je werkdag. Je wilt weer werken onder jouw voorwaarden en je functie invullen op een manier waarop je er zelf helemaal achter kunt staan.

 

Ik geloof dat je...

Wanneer je écht regie gaat pakken over je eigen handelen en je eigen gedachten.

Wanneer je een kei wordt in het aangeven van grenzen en je eigen energie beter kunt managen. 

 

Wanneer je beter voor jezelf leert zorgen en dichter bij jezelf leert blijven… Er veel meer werkgeluk op jou ligt te wachten. 

 

l

Als je met me gaat werken is dit het resultaat...

Een hoger werkwelzijn
Onrust en frustraties over jezelf, het MT of het team dat je aanstuurt mogen er zijn (laten we het vooral realistisch houden 😉), maar met mijn hulp weet je hier moeiteloos mee om te gaan. Je voelt je krachtiger. Je ervaart dat je meer grip hebt op moeilijke situaties en pakt regie op je eigen handelen en je eigen gedachten. Hierdoor haken collega’s gemakkelijker bij je aan

 

 

Karlijn is een enthousiaste coach die denkt in mogelijkheden en kansen. Karlijn heeft een open en onbevooroordeelde houding waarmee ze teams ontmoet en samen met ze op zoek gaat naar wat goed gaat, en wat beter kan. Dit doet Karlijn door vooral veel vragen te stellen en hiermee teams te laten nadenken en reflecteren. Daarnaast is het met Karlijn vanuit haar enthousiasme en bevlogenheid erg prettig samen werken.
– Janne Willemsen -Koraal

Karlijn, je bent een hele fijne en doortastende coach. Jij schroomt je niet om de schoen die wringt aan te kaarten. Jij bent goed in staat om teams in beweging te brengen. Jij kijkt, bevraagd, en geeft terug. Iets waar teamleden heel veel aan hebben en van kunnen groeien. Karlijn jij bent een topper en zeker een aanwinst voor teams die een stapje verder willen groeien. Een stap naar een fijn een positief teamklimaat!


– Iris Boekee

Waarom moet je bij mij zijn?

(Sollicitatiebrief in het kort😂🤣) 

 

9

Ik heb verstand van (stroeflopende) groepsdynamieken, onderlinge relaties, communicatie en samenwerking.

9

Ik heb verstand van gedrag, mindset, grenzen en energie.

9

Ik ben er helemaal voor jou, ik kan goed luisteren en met mijn empatisch vermogen zit het wel snor.

Dit gaan we doen

"

🌟6 maanden lang neem ik je onder mijn hoede.

🌟We starten vrijblijvend met een eerste gesprek om te kijken waar je tegenaan loopt en om te proeven of het klikt tussen ons.

🌟Ik kom je 6x live coachen -op je werk, of op neutraal terrein, of tijdens een boswandeling-

🌟Ik bied een luisterend oor en daarnaast help ik je met de vraagstukken die op dat moment bij je leven.

Tussentijds mag je me berichten via What’s App, en ben ik je persoonlijke cheerleader 😉

Karlijn heeft mijn team een flinke zet in de goede richting gegeven. Van losse functies, verdeeld over de organisatie, naar een goed geolied team is een hele grote stap. We hebben met haar een teambuildingsdag en daarna 3 sessie doorlopen waarin we nader tot elkaar zijn gekomen en beter samenwerken. Karlijn creëert een heel vertrouwelijke sfeer, waardoor teamleden meer open gaan staan voor elkaar en misstanden worden besproken.

Ze luistert goed en herkent direct de valkuilen van het team. Door teamleden hiermee te confronteren zorgt ze voor een open dialoog waarin ieders kwaliteiten voorop staan. Het doel om vervangbaarheid in te regelen en onderstromen bespreekbaar te maken is zeker behaald. De dagen zijn flexibel en op maat in te vullen in goed onderling overleg.

– Inge Brouwers- Farent

Wat kost het?

Dit jaar heb ik al een aantal individuele coachsessies mogen volgen van Karlijn den Otter.

Het is heel fijn sparren over zaken waar ik tegenaan loop in mijn rol als teamleider binnen onze school. Karlijn voelt de situatie waarin ik werk goed aan en is in staat mij hier goed op te laten reflecteren in onze gesprekken.

Dankzij haar kan ik na zo’n sessie weer met goede moed aan de slag.
Kortom ik gun iedereen een Karlijn en het fijne is dat dit kan!

– Pepijn Ouwerkerk – VMBO school het Kwadrant

Ja, ik wil graag een intake plannen!

Vul dan het formulier hieronder in en dan neem ik contact op met je 🙂

9 + 8 =